6 στέκια για φαγητό στην Αθήνα που μένουν ανοιχτά ως αργά - Για τους ξενύχτηδες - iefimerida.gr

6 στέκια για φαγητό στην Αθήνα που μένουν ανοιχτά ως αργά - Για τους ξενύχτηδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα είναι μια από τις ελάχιστες πόλεις στην Ευρώπη που δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως μείνεις νηστικός, αν περάσει η ώρα.

Καταρχάς, οι κουζίνες στα εστιατόρια μένουν ανοιχτά ως αργά, ενώ παράλληλα υπάρχουν και στέκια που ξενυχτάνε όλο το βράδυ για να μας προσφέρουν ζεστά και λαχταριστά πιάτα. Πέρα από street food, σουβλατζίδικα και καντίνες με « βρώμικο » , που όπως και να το κάνουμε παραμένουν all time classic, υπάρχουν και αρκετά εστιατόρια για όσους έχουν πιο ευαίσθητα στομάχια και απαιτητικούς ουρανίσκους. Στα τραπέζια τους θα συναντήσετε παρέες μετά από βραδινές εξόδους, ανθρώπους που δουλεύουν νύχτα και χρειάζονται ένα δυναμωτικό φαγητό, ακόμα και νυχτοπούλια που δεν τους παίρνει ο ύπνος και παθαίνουν μια λιγούρα ξαφνικά. Αν λοιπόν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, ή απλώς απολαμβάνετε τις βραδινές βόλτες στην πόλη, τότε δεν έχετε παρά να τα επισκεφτείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα μαγαζιά Φαγητό εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ