Μόσιαλος: Το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε - Να μην χρεοκοπήσει η χώρα - iefimerida.gr

Μόσιαλος: Το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε - Να μην χρεοκοπήσει η χώρα

Ηλίας Μόσιαλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το πολιτικό σύστημα έχει χρεοκοπήσει, το ζητούμενο είναι να μην παρασύρει και τη χώρα σε χρεοκοπία» τονίζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, ενώ επισημαίνει πως εάν το ΠΑΣΟΚ δεν μετατραπεί σε υποκείμενο του μεταρρυθμιστικού εγχειρήματος, τότε το μέλλον του προβλέπεται δυσοίωνο.

Σε συνέντευξή του στο Real.gr, o κ. Μόσιαλος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θυμίζει περισσότερο λέσχη συζητήσεων ενώ ζήτησε «μαζί με το κούρεμα του χρέους, να αλλάξουμε και το παραγωγικό μας μοντέλο».

Παράλληλα, ο κ. Μόσιαλος προειδοποιεί πως «αν η κυβέρνηση αποτύχει το μεγαλύτερο κούρεμα του χρέους θα είναι αυτονόητο». Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μόσιαλός θεωρεί πως «η διαρχία στο ΠΑΣΟΚ θα επιτείνει την ασάφεια και θα προκαλέσει σύγχυση». «Το κίνημα θα πρέπει το αμέσως προσεχές διάστημα να προσφύγει στη βάση και τους πολίτες για να εκλέξει τον Πρόεδρό του» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ