Συγγνώμη ζήτησε η Λίβερπουλ για την ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της Όλνταμ - iefimerida.gr

Συγγνώμη ζήτησε η Λίβερπουλ για την ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της Όλνταμ

Λίβερπουλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της Λίβερπουλ με ανακοίνωσή της ζητά συγγνώμη για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε παίκτης της Όλνταμ από οπαδό της ομάδας στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Αγγλίας.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Τομ Αντεγέμι από οπαδό της ομάδας στην λήξη του παιχνιδιού της Παρασκευής στο «Άνφιλντ». Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, καθώς μετά την ποινή οκτώ αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες για την ρατσιστική επίθεση κατά του Πατρίς Εβρά και το νέο κρούσμα κατά του παίκτη της Όλνταμ, ήρθε να προστεθεί την Κυριακή η σύλληψη του παίκτη της Λίβερπουλ, Στιούαρτ Ντάουνινγκ για επίθεση κατά της πρώην φίλης του έξω από μπαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ: «Οι παίκτες και το σωματείο θέλουν να εκφράσουν την ειλικρινή τους λύπη προς τον Τομ Αντεγέμι για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που υπέστη. Οι οπαδοί μας είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για το πάθος και την αμεροληψία τους. Προέρχονται δε από διαφορετικές εθνικότητες με ξεχωριστό υπόβαθρο και κληρονομιά. Οι ενέργειες οποιουδήποτε σε ατομικό επίπεδο δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολό τους.

»Έχουμε μια ξεκάθαρη δημόσια θέση σχετικά με τις διακρίσεις και το ιδιαίτερα καταρτισμένο προσωπικό μας δουλεύει επιστημονικά σε αυτό τον τομέα. Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τις ισχυρότερες δυνατές δράσεις κατά τις απαράδεκτες συμπεριφορές κατά την διάρκεια των αγώνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ