Νίκες για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ - Κόντρα σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Νίκες για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ - Κόντρα σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Πανιώνιος και ΠΑΟΚ αφού επικράτησαν 2-0 και 3-2 της Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στο «ντέρμπι» των δύο εκπλήξεων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κόρμπος ήταν αυτός που με υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες στο 22ο λεπτό ενώ τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Λούκας.

Στο 65' ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαχμούτοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στην Τούμπα, ο Αστέρας Τρίπολης πάγωσε τον ΠΑΟΚ αφού κατάφερε να προηγηθεί στο 18΄με τον Μανιά, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δέκα λεπτά μετά με ωραίο πλασέ του Σάκχοφ.

Στο 70' ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, δευτερόλεπτα αφότου είχε περάσει αλλαγή στο ματς, όμως ο Αστέρας είχε απάντηση, με τον Μανιά στο 79'.

Ωστόσο στο 84' , ο Πρίγιοβιτς δημιούργησε και ο Πέδρο Ενρίκε εκτέλεσε για το 3-2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Πανιώνιος ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ