Τραμπ για την προσφυγή κατά του δικαστικού «μπλόκου» στο διάταγμα: Θα κερδίσουμε για το καλό της χώρας - iefimerida.gr

Τραμπ για την προσφυγή κατά του δικαστικού «μπλόκου» στο διάταγμα: Θα κερδίσουμε για το καλό της χώρας

Φωτογραφία: AP/ Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε βέβαιος για τη νίκη, στον «πόλεμο» που κήρυξε στη δικαιοσύνη, για το αντιμεταναστευτικό διάταγμα που έχει υπογράψει.

«Θα κερδίσουμε. Για το καλό της χώρας θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στην πολυτελή έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς. Λίγο νωρίτερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είχε καταθέσει προσφυγή για ακύρωση της απόφασης του ομοσπονδιακού δικαστή του Σιάτλ που μπλόκαρε προσωρινά το αντιμεταναστευτικό διάταγμα.

Επειτα από την προσωρινή δικαστική εντολή του δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ η οποία ισχύει για όλη τη χώρα, η κυβέρνηση ήρε την απαγόρευση εισόδου για υπηκόους του Ιράν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Υεμένης και της Συρίας, που περιλαμβάνονται στο επίμαχο διάταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ διάταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ