«Βουλιάζει» το brand με ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ -Εταιρείες ακυρώνουν την συνεργασία τους [εικόνες] - iefimerida.gr

«Βουλιάζει» το brand με ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ -Εταιρείες ακυρώνουν την συνεργασία τους [εικόνες]

Φωτογραφία: Αssociated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχειρηματικά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η Ιβάνκα Τραμπ, καθώς η εταιρεία Νόρντστρομ αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία με τον brand με ρούχα και αξεσουάρ της κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ.

Η εταιρεία, η οποία φιλοξενεί στο site της ρούχα γνωστών οίκων και δημοφιλείς μάρκες, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει για αυτή την σεζόν, την συλλογή της Ιβάνκα, λόγω των χαμηλών πωλήσεων που είχε την προηγούμενη σεζόν.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Nordstrom δεν ανέφερε αν η διακοπή της συνεργασίας τους θα είναι προσωρινή ή μόνιμη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως για αυτή την σεζόν, το brand της Ιβάνκα δεν θα βρίσκεται στα καταστήματα και στην online σειρά της εταιρίας.

 «Βουλιάζει» το brand με ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ -Εταιρείες ακυρώνουν την συνεργασία τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντως, η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα της οικογένειας Τραμπ, μιας και ήδη πολλές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου έχουν σταματήσει να πουλούν το εμπόρευμά της , εξαιτίας της εκστρατείας με το όνομα «Άρπαξε το Πορτοφόλι σου» η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο από την Σάνον Κάλτερ, η οποία κάλεσε τους καταναλωτές- αγοραστές να μποϊκοτάρουν όσους καταστηματάρχες προμηθεύονται πράγματα από την οικογένεια του Τραμπ.

 «Βουλιάζει» το brand με ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ -Εταιρείες ακυρώνουν την συνεργασία τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Κάθε χρόνο σταματάμε την συνεργασία με το 10% από τα brand που φιλοξενούμε στην επιχείρησή μας και ανανεώνουμε τις συλλογές μας με άλλες συνεργασίες. Σε αυτή την περίπτωση, βασιζόμενοι στην απόδοση του brand (της Ιβάνκα Τραμπ) αποφασίσαμε να μην την «αγοράσουμε» αυτή την σεζόν», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Nordstrom, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει να κάνει με καμία πολιτική απόφαση της οικογένειας.

 «Βουλιάζει» το brand με ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ -Εταιρείες ακυρώνουν την συνεργασία τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κι ενώ, η Ιβάνκα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την επιχείρησή της, ο άντρα της και επενδυτής Τζάρεντ Κούσνερ συνάντησε την Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας σε ένα διεθνές meeting στην Ουάσινγκτον. Οι δυο τους μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί, λίγη ώρα πριν η Βασίλισσα Ράνια συναντήσει μαζί με τον άντρα της τον Ντόναλντ Τραμπ.

Φωτογραφίες: Associated Press/ Twitter/ ivankatrump.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ brand βασίλισσα Ράνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ