Το μήνυμα Αλαφούζου για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού - 109 χρόνια ιστορίας - iefimerida.gr

Το μήνυμα Αλαφούζου για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού - 109 χρόνια ιστορίας

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμπλήρωση 109 χρόνων ιστορίας γιορτάζει ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο σύλλογος.

Τα στοιχεία που κάνουν τον Παναθηναϊκό ξεχωριστό ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος με αφορμή τα 109α γενέθλια του συλλόγου και στέλνοντας το δικό του μήνυμα για αναγέννηση της ομάδας που ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1908.

«Τα 109 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του Παναθηναϊκού έχουν γραφτεί μέσα από ανεπανάληπτες αγωνιστικές επιτυχίες, αδιαπραγμάτευτο ήθος και πρωτοπόρες επιλογές σε όλους τους τομείς. Ο δρόμος δεν ήταν πάντα εύκολος. Το μεγαλείο του συλλόγου μας αναδεικνύεται ακριβώς γιατί άλλοτε εύκολα και άλλοτε δύσκολα υπερπηδούσε τα εμπόδια και έμενε πιστός σε αυτές τις αρχές. Αυτό είναι το καθήκον μας και σήμερα», δήλωσε στην «Πράσινη» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ