Εργένης μετά από 14 χρόνια ο Τζόνι Ντεπ; - iefimerida.gr

Εργένης μετά από 14 χρόνια ο Τζόνι Ντεπ;

Τζόνι Ντεπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ και η 39χρονη γαλλίδα σύντροφός του Βανέσα Παραντί, έδωσαν τέλος στη σχέση τους, εξαιτίας συνεχών διαπληκτισμών, όπως ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον τους.

Το ίδιο πρόσωπο δήλωσε ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, καθώς «ο Τζόνι έχει ήδη επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του, ώστε να βρεθεί λύση για να βγει από αυτήν την σχέση όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα. Δεν είναι παντρεμένοι, αλλά ήταν μαζί για χρόνια και έχουν παιδιά, οπότε δεν είναι τόσο απλό να χωρίσουν».

Σύμφωνα με αμερικάνικα σκανδαλοθηρικά έντυπα, τα πράγματα για το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά, την 12χρονη Λιλι - Ρόουζ και τον 9χρονο Τζακ, ήταν τεταμένα το τελευταίο διάστημα, με τους κοντινούς ανθρώπους του 48χρονου σταρ να περιμένουν τη ρήξη εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ