Στους δρόμους οι αγρότες σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία -Οι κινητοποιήσεις τους - iefimerida.gr

Στους δρόμους οι αγρότες σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία -Οι κινητοποιήσεις τους

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αποκλεισμούς εθνικών οδών και συγκεντρώσεις τρακτέρ δίπλα στον δρόμο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Στην Ηλεία, περίπου στις 17:30 δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η εθνική οδός Πατρών-Πύργου, την οποία είχαν κλείσει νωρίτερα οι αγρότες στην περιοχή Λατίφι. Τα οχήματά τους παραμένουν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, χωρίς να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.

Από την άλλη στην Αχαΐα, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. Η συγκέντρωση θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή, αλλά χωρίς να αποκλειστεί η εθνική οδός, όπως είπε στο ΑΠΕ ο γραμματέας του αγροτικού συλλόγου δυτικής Αχαΐας Δημήτρης Φλίγγος.

Την Κυριακή το απόγευμα όμως οι αγρότες της περιοχής θα κάνουν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Παράλληλα, στην Αιγιάλεια αγρότες αποκλείουν κάθε απόγευμα για περίπου τρεις ώρες την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.

Τέλος, στην Αιτωλοακαρνανία, οι αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου. Εως τώρα δεν έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον δρόμο.

Στην περιοχή της Βόνιτσας οι αγρότες κάνουν κάθε μεσημέρι συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Βόνιτσας-Λευκάδας, στο ύψος του κόμβου της «Βρυσούλας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες αποκλεισμός εθνική οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ