Αποστάσεις Βούτση από τον Ξυδάκη: H ελληνική κυβέρνηση δεν φλέρταρε ποτέ με τη δραχμή - iefimerida.gr

Αποστάσεις Βούτση από τον Ξυδάκη: H ελληνική κυβέρνηση δεν φλέρταρε ποτέ με τη δραχμή

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη ο οποίος είπε ότι πρέπει να συζητηθεί το θέμα της δραχμής και στην Βουλή, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βούτσης, στον ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση να πάμε στη συζήτηση για τη δραχμή, η ελληνική κυβέρνηση, δεν φλέρταρε ποτέ με τη δραχμή, ούτε στην πρώτη περίοδο επί Βαρουφάκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης αναφορικά με τις δηλώσεις Ξυδάκη. Υποστήριξε μάλιστα, ότι «τα σχεδία περί δραχμής γίνονται από μια μερίδα των δανειστών που δεν έχουν πλειοψηφία στην Ευρώπη».

Ο κ. Βούτσης τόνισε ότι πιστεύει πως η χώρα μας υφίσταται έναν βρώμικο πόλεμο από κύκλους των διεθνών εταίρων ο οποίος είναι πόλεμος οπισθοφυλακών, ενώ όταν ρωτήθηκε για την επιστολή Τσακαλώτου είπε αρχικά: «Ρωτήστε τον κύριο Τσακαλώτο» και πρόσθεσε ότι από τον Δεκέμβριο έχουμε κάνει όλα τα συμφωνηθέντα και πως η Βουλή δεν πρόσκειται να ψηφίσει μέτρα ούτε κατά διάνοια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης Νίκος Ξυδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ