Super League: Εκτός έδρας δοκιμασία για ΠΑΟΚ στη Λάρισα - iefimerida.gr

Super League: Εκτός έδρας δοκιμασία για ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνουν σήμερα την 11η αγωνιστική στην Super League. Στην Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής υποδέχεται την Κέρκυρα και στην Λάρισα η τοπική ομάδα τον ΠΑΟΚ, σε δύο παιχνίδι που είχαν αναβληθεί εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Τη νίκη που θα τον βοηθήσει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα αναζητήσει ο Ηρακλής απέναντι στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει δείξει μια αντίδραση στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά μετά το σπουδαίο διπλό στη Βέροια ενώ εντός έδρας κατορθώνει τουλάχιστον να αποφεύγει την ήττα κόντρα σε ομάδες στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να σημειώσει μια ακόμη νίκη απέναντι στη Λάρισα και να φτάσει στο -12 από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς μετράει τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και μετά το διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού θέλει μια ακόμη επιτυχία ώστε να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Κάμπος και Πέλκας είναι εκτός μάχης ενώ μπήκαν στην αποστολή οι Πρίγιοβιτς και Πέδρο Ενρίκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Ηρακλής-Κέρκυρα 17:15 NS1
Λάρισα-ΠΑΟΚ 19:30 NS1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ηρακλής Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ