Τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται - iefimerida.gr

Τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται

Τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε εμμονές και σε απρόοπτα στη δουλειά.
Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης ομορφαίνουν τα συναισθήματα σε όλες τις σχέσεις - ιδανικές μέρες για ερωτικά ραντεβού αλλά και για νέες συνεργασίες. Το τρίγωνο Ηλιου - Αρη βοηθά την προώθηση των επαγγελματικών σας κι έτσι μπορείτε να κάνετε ξεκινήματα ή άλλες ενέργειες.
Ταύρος

Tip της εβδομάδας: Προσοχή στις υποσχέσεις σε αισθηματικά και επαγγελματικά.
Η θετική όψη Ηλιου - Αρη όχι μόνο δυναμώνει την υγεία και προσφέρει ζωτικότητα, αλλά σας κάνει πολύ αποτελεσματικούς στη δράση, ενώ τα θέματα που σας απασχολούν προσχωρούν όπως τα επιθυμείτε. Ιδανικές μέρες για ξεκινήματα και επαφές. Ευχάριστο το κλίμα στην εργασία.

Δίδυμοι

Tip της εβδομάδας: Προσοχή στην περιέργειά σας και στις ίντριγκες.
Ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα δημιουργεί η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα και θα έχετε την ευκαιρία για ονειρικές στιγμές τόσο στα ερωτικά όσο και στα ταξίδια. Ολες οι σχέσεις ισορροπούν. Θετικές και γρήγορες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, κληρονομικών, δανείων και οικονομικών γενικά.

Καρκίνος

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε έμμονες ιδέες και στην προσκόλληση.
Στο ζώδιό σας γίνεται η Πανσέληνος το πρωί της Δευτέρας,η οποία αυξάνει τον συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία σας. Ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία και για όμορφες ερωτικές στιγμές, καθώς σχηματίζονται θετικές όψεις που προσφέρουν πολύ ρομαντισμό. Πιθανά ερωτικά ξεκινήματα.

Λέων

Tip της εβδομάδας: Προσέξτε παρασκήνια και κουτσομπολιάστην εργασία.
Η συνάντηση της γλυκιάς Αφροδίτης με τον ονειρικό Ποσειδώνα κάνει το κλίμα πολύ ρομαντικό, προσφέροντας όμορφεςερωτικέςεμπειρίες, απόλαυση της τέχνης, δημιουργικότητα και μια ιδιαίτερα ανακουφιστική ψυχικά επιρροή. Επιτυχημένεςκινήσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά.

Παρθένος

Tip της εβδομάδας: Προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις στον χώρο δουλειάς.
Η θετική γωνία Ηλιου - Αρη δυναμώνει το σώμα και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ ωθεί σε καίρια δράση που φέρνει επιτυχίες - πάρτε πρωτοβουλίες, εποχή να βγάλετε τον αρχηγό από μέσα σας. Πιθανά ερωτικά ξεκινήματα - διεκδικήστε. Βελτίωση και σταθεροποίηση στα οικονομικά.

Ζυγός

Tip της εβδομάδας: Μη δημιουργείτε θεωρίες συνωμοσίας στον νου σας.
Οι ωραίες όψεις της Αφροδίτης προσφέρουν σταθεροποίηση στα συναισθήματα και αρμονία στις σχέσεις, σε μια ιδιαίτερα ρομαντική εβδομάδα. Υπάρχει άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση και υπερβατική διάθεση που γλυκαίνει την ψυχή. Τάση για έμμονες ιδέες και φοβίες θέλει προσοχή.

Σκορπιός

Tip της εβδομάδας: Ιδανικές μέρες για επαφές, συμφωνίες, δικτύωση.
Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε, καθώς κορυφώνεται η επιρροή της συνόδου Αφροδίτης- Ποσειδώνα, η οποία πλουτίζει τον συναισθηματικό σας κόσμο και τον ρομαντισμό, με μια τάση βέβαια για αυταπάτες. Εχετε καλλιτεχνική έμπνευση και τα σχέδιά σας κινούνται με δραστικό και επιτυχημένο τρόπο.

Τοξότης

Tip της εβδομάδας: Πολύ καλές μέρες για επαγγελματικά ξεκινήματα.
Μπορεί απ' τον Νοέμβριο να αγωνίζεστε και να κουράζεστε για επαγγελματικά θέματα, ωστόσο τώρα με τη θετική όψη Ηλιου - Αρη όχι μόνο έχετε επιτυχίες στις πρωτοβουλίες και δράσεις σας αλλά και οικονομική ανταμοιβή. Ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες. Αρμονία στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Tip της εβδομάδας: Μια τάση για εμμονές και μαύρες σκέψεις θέλει προσοχή.
Το θετικό τρίγωνο Ηλιου - Αρη σάς κάνει ιδιαίτερα αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς, ενώ τονώνει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Πολύ καλές μέρες για πρωτοβουλίες. Καλά πάνε επίσης τα επαγγελματικά, όπου ευνοούνται οι συμφωνίες και επαφές. Ρομαντική η πανσέληνος.

Υδροχόος

Tip της εβδομάδας: Ευνοείται το κλείσιμο οικονομικών και άλλων θεμάτων.
Καθώς διατρέχει για τελευταία εβδομάδα η γλυκιά Αφροδίτη το ζώδιό σας, συναντιέται με τον ονειρικό Ποσειδώνα και δημιουργούν ιδιαίτερα ρομαντική και υπερβατικήδιάθεση. Ιδανικές μέρες για ερωτικά ραντεβού και για τέχνη. Προσέξτε βέβαια μια τάση για πλάνες και ψεύτικες υποσχέσεις.

Ιχθύες

Tip της εβδομάδας: Προσέξτε τις ίντριγκες στις παρέες σας.
Ο ρομαντισμός είναι στα ύψη, τόσο λόγω της πανσελήνου όσο και λόγω της συνόδου Αφροδίτης - Ποσειδώνα που φέρνει ονειρικές στιγμές αλλά και καλλιτεχνική έμπνευση και πνευματικότητα. Ευνοούνται ιδιαίτερα η δικτύωση και τα ξεκινήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Φανείτε δυναμικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ