Η ΑΕΚ κρίνει την πρωτιά και το προβάδισμα στα πλέι-οφ για τους «αιώνιους» - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ κρίνει την πρωτιά και το προβάδισμα στα πλέι-οφ για τους «αιώνιους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας στην Stoiximan.gr Basket League με τος ερυθρόλευκους να έχουν το προβάδισμα λόγω της μεγαλύτερης διαφοράς στη νίκη τους στο ΣΕΦ.

Αυτό σημαίνει πως αν οι δύο ομάδες τελείωναν τώρα το πρωτάθλημα, το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ θα το είχε ο Ολυμπιακός ωστόσο απομένει ακόμη αρκετός δρόμος για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ είναι αυτή που μπορεί να κρίνει την πρωτιά. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν την Ένωση εκτός έδρας, με τους ερυθρόλευκους να έρχονται πρώτοι χρονικά στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.

Πέρα πάντως από την ΑΕΚ σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα παιχνίδια παγίδες στις 11 εναπομείνασες αγωνιστικές, ειδικά αν λάβουμ υπόψιν και την κούραση από το δύσκολο πρόγραμμα της Euroleague.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ