Τα μυστικά της Ιβάνκα Τραμπ που τη διατηρούν στα ίδια κιλά - iefimerida.gr

Τα μυστικά της Ιβάνκα Τραμπ που τη διατηρούν στα ίδια κιλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μοντέλα και οι διάσημες κυρίες που απασχολούν τα μίντια με την προσωπική τους ζωή και την επαγγελματική τους πορεία είναι εκείνοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον το χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Διατηρούν την εικόνα τους αψεγάδιαστη και αποτελούν πρότυπο για κάθε γυναίκα.

Μια από αυτές είναι και η Ιβάνκα Τραμπ, η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τράμπ. Μητέρα, σύζυγος και επιχειρηματίας, η 35χρονη κερδίζει τις εντυπώσεις για την καλογυμνασμένη της σιλουέτα που δεν μαρτυρά ότι έχει περάσει τρεις γέννες.

Η ίδια έχει παραδεχθεί στο παρελθόν, ότι πριν τις εγκυμοσύνες της συνήθιζε να τρώει όπως ακριβώς η νεολαία. Το μενού της περιελάμβανε τρεις φορές την ημέρα υδατάνθρακες, όπως ζυμαρικά και πίτσα, όμως μετά αποφάσισε να ακολουθήσει περισσότερο υγιεινές συνήθειες, που βασίζονται στην ελάχιστη πρόσληψη υδατανθράκων και στα προϊόντα ολικής άλεσης, ενώ αποφεύγει να πίνει χυμούς.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της διατροφής της που τη διατηρούν τόσο όμορφη και σέξι;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ