Ασπρα, κόκκινα, κίτρινα κρεμμύδια - Ποιες οι διαφορές τους, σε ποιο φαγητό ταιριάζουν - iefimerida.gr

Ασπρα, κόκκινα, κίτρινα κρεμμύδια - Ποιες οι διαφορές τους, σε ποιο φαγητό ταιριάζουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίναι ευεργετικά για την άμυνα του οργανισμού και πολλές φορές απαραίτητο συστατικό των συνταγών που αγαπάμε.

Οι έμπειρες νοικοκυρές ίσως να ξέρουν τις διαφορές των κρεμμυδιών.

Του λαχανικού που είναι πλούσια πηγή φλαβονοειδών, που έχει βιταμίνη C, φυτικές ίνες, κάλιο, ασβέστιο,σίδηρο, δεν έχει λιπαρά αλλά αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Bovary.gr



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρεμμύδι Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ