Η «λαική δεξιά» ετοιμάζεται για νέο αντιμνημονιακό ζεϊμπέκικο - iefimerida.gr

Η «λαική δεξιά» ετοιμάζεται για νέο αντιμνημονιακό ζεϊμπέκικο

Γιάννης Μανώλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει η λεγόμενη «λαϊκή δεξιά» με τους εκπροσώπους της να προετοιμάζουν την επόμενη εκδήλωση, μετά τους περίφημους χορούς στο στέκι «Αντιμνημονιακό». Μάλιστα το πάρτι προγραμματίζεται για τα τέλη του μήνα και αναμένεται να δώσουν το παρών όλοι οι γαλάζιοι συνδικαλιστές. Ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης φέρεται να υποστηρίζει πως το μήνυμα που θα στείλουν αυτή τη φορά θα είναι πιο ηχηρό, ενώ ήδη αναζητείται χώρος, οποίος να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από χίλια άτομα.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους γαλάζιους συνδικαλιστές, μέλη διοικήσεων της ΓΣΕΕ, εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων θα προσκληθούν και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν θα είναι στο πάνελ των ομιλητών. Το μ/.όνο βέβαιο είναι πως το σύνθημα που θα κυριαρχήσει είναι «εκλογές εδώ και τώρα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ