Διαψεύδει η NOVA τα περί συμφωνίας με Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Διαψεύδει η NOVA τα περί συμφωνίας με Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό προέβη η NOVA, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των πρασίνων με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί δήθεν συμφωνίας για μετάδοση του αγωνα Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμφωνία ή επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της, για το ζήτημα της παρακράτησης της ρήτρας η οποια επικυρώθηκε απο το ΔΣ του συνεταιρισμου την Παρασκευή 27/1/2017.

Κάθε άλλη πληροφορία που διαδίδεται στο διαδίκτυο ειναι αναληθής, εξυπηρετεί προφανώς άλλους σκοπούς και η Nova επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Παναθηναϊκός ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ