Super League: Πρόταση για 14 ομάδες και πρωταθλητής μέσω πλέι οφ - iefimerida.gr

Super League: Πρόταση για 14 ομάδες και πρωταθλητής μέσω πλέι οφ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται τον Φεβρουάριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Super League όπως κυκλοφορούσε μέρες τώρα ότι θα πράξει πρότεινε να μειωθούν οι ομάδες σε 14 από 16, αλλά από τη σεζόν 2018/19 και τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ για όλες τις ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση για μείωση του αριθμού των ομάδων της πρώτης κατηγορίας (από 16 σε 14) θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει αποδεκτή, ενώ για το μείζον θέμα της ανάδειξης του πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο τη δεδομένη στιγμή και θα πρέπει να περιμένουμε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της 10ης Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, όλοι οι σύλλογοι που συμμετέχουν στην Super League θα συμμετέχουν στο τέλος της κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου είτε στα πλέι οφ είτε στα πλέι άουτ που θα δημιουργηθούν, με κίνητρο φυσικά την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αποφυγή του υποβιβασμού αντιστοίχως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ποδόσφαιρο ομάδες Πλέι οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ