Σε κλοιό χιονιά η Κωνσταντινούπολη – Ματαιώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις - iefimerida.gr

Σε κλοιό χιονιά η Κωνσταντινούπολη – Ματαιώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις στην Κωνσταντινούπολη ανάγκασαν την Turkish Airlines, τον εθνικό αερομεταφορέα της Τουρκίας, να ματαιώσει 338 προγραμματισμένες πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Ατατούρκ και Σαμπιχά Γκιοκτσέν.

Οι αρμόδιες αρχές του διεθνούς αερολιμένα Ατατούρκ είχαν εφοδιαστεί τις τελευταίες ημέρες με 46 νέα οχήματα και 270 πρόσθετους εργαζόμενους για να κρατήσουν ανοικτούς τους διαδρόμους.

Το νέο κύμα σιβηρικού ψύχους που κατεβαίνει απ’ τα Βαλκάνια πλήττει τις τελευταίως ώρες την Τουρκία επηρεάζοντας κυρίως την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας. Οι πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, όπου το ύψος του χιονιού μπορεί να φθάσει τα 15 εκατοστά.

Παράλληλα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας κατά περίπου 8 με 10 βαθμούς Κελσίου σ’ ολόκληρη την Τουρκία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ