Αποκλεισμός στο Κύπελλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης - Υπό πίεση ο Ζιντάν [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκλεισμός στο Κύπελλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης - Υπό πίεση ο Ζιντάν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε από νωρίς εκτός πρώτου στόχου στη σεζόν μετά τον αποκλεισμό της από την Θέλτα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα υπέρ της ομάδας της Γαλικίας έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Εντουάρντσο Μπερίτσο, η οποία μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί κιόλας με αυτογκόλ του Ντανίλο.

Η Ρεάλ ισοφάρισε με ωραίο χτύπημα φάουλ του Ρονάλντο στο 62' και έψαχνε ένα ακόμη γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση όμως ο Βας στο 85' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Θέλτα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90' με κεφαλιά του Βάσκεθ όμως το 2-2 δεν άλλαξε στις καθυστερήσεις με την Θέλτα να παίρνει την πρόκριση.

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν αυξάνεται πλέον η πίεση αλλά και η κριτική που του ασκείται. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τον Γάλλο τεχνικό να καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Θέλτα Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ