Οριστικό: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του o Αραούχο και έρχεται για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Οριστικό: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του o Αραούχο και έρχεται για την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει πλέον τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός άσος μετέβη πριν από λίγο στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζοντας βασλίτσες για την Ελλάδα.

Ο Αραούχο μετά το «αντίο» σε φίλους και συμπαίκτες στα Κανάρια Νησιά, θα πετάξει με την πρώτη πτήση για την Ελλάδα όπου θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράφει συμβόλαιο 4 μηνών με την ΑΕΚ.

Η Ενωση πέτυχε, τον Ιούνιο να ενεργοποιήσει αν επιθυμεί δανεισμό του παίκτη για έναν ακόμη χρόνο, πληρώνοντας εξ'ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος Αργεντινός φορ θα λάβει φέτος 400.000 ευρώ ενώ αν μείνει και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ, θα εισπράξει 800.000 ευρώ, ποσό δηλαδή που θα λάμβανε αν έμενε στην ΑΕΚ.

Στο βίντεο που ανέβασε Μόισες Ροντρίγκεθ, ο Αραούχο αποχωρεί από το προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας...

@Sergioa_24 se marcha de Barranco Seco tras despedirse de sus compañeros. Hoy viaja a Grecia para jugar cedido en el @AEK_FC_OFFICIAL pic.twitter.com/sxslEnKSOT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο αραουχο Λας Πάλμας αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ