Αυτό είναι το πανό ήθελαν να σηκώσουν οι διαδηλωτές έξω από το Μαξίμου και δεν τους άφησαν τα ΜΑΤ [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πανό ήθελαν να σηκώσουν οι διαδηλωτές έξω από το Μαξίμου και δεν τους άφησαν τα ΜΑΤ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Μάλιστα, ένταση δημιουργήθηκε όταν αστυνομικοί ζήτησαν να δουν το περιεχόμενο του πανό που ήθελαν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να σηκώσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τελικά, το πανό «λογοκρίθηκε» και δεν πέρασε. Οι εργαζόμενοι είχαν γράψει στο πανό, μεταξύ άλλων, «2 χρόνια ψέματα», χαρακτηρίζοντας καρεκλοκένταυρο τον πρωθυπουργό, ενώ υπήρχε και αναφορά στο δημοσίευμα του Guardian για τα προβλήματα στον τομέα της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το πανό ήθελαν να σηκώσουν οι διαδηλωτές έξω από το Μαξίμου και δεν τους άφησαν τα ΜΑΤ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Τελικά, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα οριστεί ραντεβού με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕΔΗΝ πανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ