Μεταγραφικό «μπαμ» από την ΑΕΚ – Συμφωνία με τον Σέρχιο Αραούχο - iefimerida.gr

Μεταγραφικό «μπαμ» από την ΑΕΚ – Συμφωνία με τον Σέρχιο Αραούχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Σέρχιο Αραούχο τον επιθετικό που έλειπε από το ρόστερ της. Η Ενωση ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη αλλά και τη Λας Πάλμας για τον 4μηνο δανεισμό του, έχοντας το δικαίωμα ανανέωσης του δανεισμού για ακόμη έναν χρόνο.

Ενα ιδιαίτερα επιτυχημένο deal κατάφερε να πετύχει η ΑΕΚ με την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο. Ο 25χρονος επιθετικός της Λας Πάλμας δεν υπολογιζόταν από τον Κίκε Σετιέν φέτος, παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε πετύχει 30 γκολ σε 80 συμμετοχές.

Ο ποδοσφαιριστής αφού αρνήθηκε διαδοχικά δύο προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, συμφώνησε με την ΑΕΚ, υπογράφοντας για 4 μήνες έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ ενώ η ΑΕΚ έβαλε δύο πολύ σημαντικούς όρους στη συμφωνία της με τη Λας Πάλμας.

Το καλοκαίρι θα έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει δανεισμό για ακόμη ένα έτος έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ, ενώ τοποθέτησε και ρήτρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο το ποσό να γίνει δεκτό.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Λας Πάλμας τον είχε αποκτήσει από την Μπόκα Τζούνιορς έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η τελευταία του συμμετοχή με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων ήταν τον περασμένο Νοέμβριο.

Φέτος πρόλαβε να σκοράρει μόλις δύο φορές. Στην ισοπαλία 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο 5-1 επί της Γρανάδα τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο αραουχο αεκ Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ