Ενα τα πιο χρήσιμα υλικά της κουζίνας κάθε νοικοκυράς είναι το λευκό ξύδι.
Το άρωμα του δεν είναι διακριτικό, αλλά σε συνδυασμό με τη γεύση του, το λευκό ξύδι νοστιμίζει ένα φαγητό, όπως οι φακές, ή τις σαλάτες όταν μπαίνει στο ντρέσινγκ τους.
Είναι ένα φυσικό προϊόν και ιδιαίτερα οικονομικό στην αγορά του, που όμως ελάχιστοι γνωρίζουν για τις χρήσεις του πέρα από τη μαγειρική, που προκύπτουν χάρη στις αντιμικροβιακές και απολυμαντικές ιδιότητες.
Ετσι, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε διαρκώς χρήματα για δεκάδες καθαριστικά προϊόντα που περιέχουν και βλαβερές χημικές ουσίες.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο