Οι κανόνες που ακολουθούν τα ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο [λίστα] - iefimerida.gr

Οι κανόνες που ακολουθούν τα ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρακολουθείτε ταινίες, διαβάζετε μυθιστορήματα, ανακαλείτε στη μνήμη σας τα παιδικά παραμύθια και αναρωτιέστε αν τα ευτυχισμένα ζευγάρια και η αληθινή αγάπη κινούνται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Ωσπου, μια μέρα καθώς περπατάτε αμέριμνα στους δρόμους της πόλης, βλέπετε να διαδραματίζεται μπροστά σας η πιο τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα που αποδεικνύουν ότι άντεξαν στο χρόνο και παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι, καθώς γερνούν μαζί.

Θα θέλατε σίγουρα να μάθετε το μυστικό τους για να μείνουν αχώριστοι. Ηταν άραγε αυτό που λέμε «άλλες εποχές» τότε που ανταμώθηκαν οι δρόμοι τους ή ευθύνεται το κάρμα;

Η απάντηση οφείλει να είναι πάνω από όλα ρεαλιστική και τη δίνουν οι δύο σύμβουλοι σχέσεων, India Kang και Sami Wunder, που παραθέτουν τα στοιχεία εκείνα, που κρατούν ένα ζευγάρι ενωμένο στο χρόνο, ώστε να αντέξει τη φθορά του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρια σύμβουλοι σχέσεων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ