Έπαιξε όλη του την περιουσία στη ρουλέτα και… [βίντεο] - iefimerida.gr

Έπαιξε όλη του την περιουσία στη ρουλέτα και… [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι άνθρωποι, την περιουσία που έχουν συγκεντρώσει μια ζωή, την φυλάνε στην τράπεζα, ή επενδύουν σε κάτι σίγουρο. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον 32χρονο Αμερικάνο Άσλεϊ Ρέβελ, ο οποίος αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα στη ρουλέτα.

Πριν λίγα χρόνια ο 32χρονος πούλησε όλα του τα υπάρχοντα, συγκεντρώνοντας συνολικά 136.000 δολάρια. Αντί όμως να τα φυλάξει κάπου ασφαλώς, τα πήρε και πήγε στο «ναό του τζόγου», στο Λας Βέγκας.

Σε καζίνο της πόλης έβαλε όλα του τα λεφτά, το μεγαλύτερο ποσό που έχει παιχτεί ποτέ στην ρουλέτα, στο «κόκκινο», ρισκάροντας να τα χάσει όλα ή να τα διπλασιάσει. Τελικά η έμπνευση του ήταν σωστή, καθώς έφυγε από εκεί κύριος, με 272.000 δολάρια στη τσέπη, τα οποία έβγαλε με ένα και μοναδικό ποντάρισμα.

Ο Ρέβελ, ο οποίος ζει στην Αγγλία, άνοιξε με τα λεφτά αυτά ένα δικό του poker room και έφερε στην επικαιρότητα το βίντεο από τη στιγμή του διάσημου πονταρίσματος του, συμπληρώνοντας στην περιγραφή: «Μοιράζω μερικά από τα κέρδη μου, δωρεάν cash και 40% rakeback για κάθε παίχτη στο online poker room μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζόγος κόκκινο κέρδη ρουλέτα Λας Βέγκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ