Χρυσοχοΐδης: Ο Παπανδρέου δείχνει αμετανόητη εμμονή - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Ο Παπανδρέου δείχνει αμετανόητη εμμονή

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη αντίδραση κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ που έχει θέσει «υποψηφιότητα» για ανάληψη της αρχηγίας την επόμενη μέρα ήρθε από τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος απέρριψε την πρόταση Παπανδρέου για εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά τις εθνικές εκλογές.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδηςμε γραπτή του δήλωση επικρίνει τον κ. Παπανδρέου για μια σειρά θεμάτων.

«Η προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνιστά έμμεση αναγνώριση των ευθυνών διακυβέρνησής του και αυτό τον τιμά.

Αντίθετα, η προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης νέου Προέδρου μετά τις εθνικής εκλογές προδίδει μια αμετανόητη εμμονή που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου.

Χρόνου που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα.

Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία. Η οποία μπορεί να αρθεί μόνον αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή.

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο και η χώρα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Εδώ και τώρα.

ΑποδοχήΟ της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια. Και οδηγεί σε μόνιμη ύφεση τη δημοκρατική παράταξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ