Εφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ - Υπογράφει και προπονεί την ομάδα το απόγευμα - iefimerida.gr

Εφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ - Υπογράφει και προπονεί την ομάδα το απόγευμα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τις 14:30 το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός, πάτησε Ελλάδα στις 14:30 το μεσημέρι αφού η συμφωνία του με τους διοικούντες την ομάδα, είχε ολοκληρωθεί από το βράδυ της Τετάρτης και αναμένεται το αργότερο έως το απόγευμα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Χιμένεθ επιστρέφει στην ομάδα μετά από 5,5 χρόνια αφού είχε αποχωρήσει το 2011 έχοντας κατακτήσει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδας.

Θα είναι ο 3ος προπονητής της ομάδας φέτος μετά τους Τιμούρ Κετσπάγια και Ζοσέ Μοράις με το έργο του να είναι αρκετά δύσκολο αφού η Ένωση έχει χάσει έδαφος στη μάχη της εισόδου στην πεντάδα για τα πλέι-οφ.

Το απόγευμα μάλιστα αναμένεται να προπονήσει την ΑΕΚ για πρώτη φορά αφού ακολουθεί την Κυριακή το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανόλο Χιμένεθ αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ