Αυτοπυρπολήθηκε για ένα κουτί δημητριακά! - iefimerida.gr

Αυτοπυρπολήθηκε για ένα κουτί δημητριακά!

Ντιτρόιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, επειδή η μικρότερη αδερφή του δεν του έδινε το κουτί με τα δημητριακά και η μητέρα τους την υπερασπίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντιτρόιτ, όπου συνέβη το περιστατικό, η οικογένεια έτρωγε πρωινό, όταν ο 19χρονος ζήτησε το κουτί με τα δημητριακά από την αδερφή του. Όταν εκείνη δεν του τα έδωσε, παραπονέθηκε στη μητέρα του για το περιστατικό, και όταν η μητέρα του πήρε το μέρος της μικρής, ο νεαρός σηκώθηκε ταραγμένος, πήγε στο υπόγειο, λούστηκε με βενζίνη, επέστρεψε στην κουζίνα και έβαλε φωτιά στον εαυτό του, μπροστά σε όλους.

Οι γονείς του προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ο νεαρός εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γονείς, δεν είχε κάποια ψυχολογική πάθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ