Ελαφρύ και εύκολο πιάτο, άνετα σερβίρεται ως κύριο με μια σαλάτα.
Υλικά
- 1 ζύμη βαριά, χωριάτικη, για πίτες
- 200 γραμμάρια στήθος ή μπούτι κοτόπουλο
- 2 κολοκυθάκια
- 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- Μερικά κλωνάρια εστραγκόν (μαϊντανό, αλλιώς)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
![Κοτόπιτα με κολοκυθάκι, εύκολη | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/kotopita1_0.jpg?itok=Ap7TpNkM)
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Απλώστε τη ζύμη σε ταψάκι που δεν κολλάει και τσιμήστε την ζύμη με πιρούνι
- Πλύντε και κόψτε τα κολοκυθάκια σε κύβους, κόψτε το κοτόπουλο κομματάκια
- Σε τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κοτόπουλο και τα κολοκυθάκια
- Ρίξτε αλάτι και πιπέρι, ροδίστε καλά για 10 λεπτά
- Πλύντε και κόψτε το εστραγκόν, ψιλοκόψτε
- Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και ανακατέψτε τα με την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι
- Βάλτε το κοτόπουλο και τα κολοκυθάκια στο ταψί, απλώστε τα αυγά από πάνω
- Ψήστε στους 180 βαθμούς επί 30 λεπτά
![Κοτόπιτα με κολοκυθάκι, εύκολη | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/kotopita2.jpg?itok=jTwEnv8N)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο