Η κλασική, παραδοσιακή μαγειρική θέλει τη νοικοκυρά να αφιερώνει ατέλειωτες ώρες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, που κατακλύζεται από μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες και ταψιά, αλλά και τρόφιμα.
Αυτά μέχρι την ανακάλυψη μιας από τις πιο πρακτικές και «θαυματουργές» οικιακές συσκευές, που λέγεται φούρνος μικροκυμάτων.
Είναι η λύση της σύγχρονης εργαζόμενης και πολυάσχολης γενικότερα γυναίκας, που αδυνατεί να βρει χρόνο για κανονικό μαγείρεμα και έτσι, επωφελείται από τη βοήθεια που της προσφέρει ο φούρνος αυτός, που έχει την ικανότητα όχι μόνο να ξεπαγώνει τις τροφές ή να της ζεσταίνει, αλλά και να μαγειρεύει ορισμένες από αυτές.
Αυτό είναι ένα από τα μυστικά των σεφ για γρήγορο μαγείρεμα που δεν χάνει σε νοστιμιά!
Διαβάστε τον κατάλογο με τις δέκα τροφές που μπαίνουν στα μικροκύματα.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.