Deutsche Bank: Αρνητική επίπτωση 1,2 δισ. δολαρίων στα κέρδη δ' τριμήνου 2016 από το πρόστιμο στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Deutsche Bank: Αρνητική επίπτωση 1,2 δισ. δολαρίων στα κέρδη δ' τριμήνου 2016 από το πρόστιμο στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητική επίπτωση 1,2 δισ. δολαρίων στα κέρδη του τέταρτου τριμήνου του 2016 της Deutsche Bank θα έχει το πρόστιμο των 3,1 δισ. δολαρίων, που προβλέπει η συμφωνία με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης για τις πωλήσεις τοξικών στεγαστικών ομολόγων.

Ο διεύθυνων σύμβουλος, Τζον Κράιαν, σε μήνυμά του προς το προσωπικό της τράπεζας ανέφερε τα σχετικά στοιχεία σημειώνοντας παράλληλα ότι «δεδομένου ότι υπάρχουν και άλλες αγωγές, είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε ότι έχουμε τραβήξει μία γραμμή κάτω από όλα τα θέματα». Ωστόσο, όπως έγραψε: «Πλησιάζουμε, ωστόσο, στον στόχο μας να μπορούμε να συγκεντρωθούμε κυρίως στο μέλλον αντί να πρέπει να κοιτάμε συνεχώς στο παρελθόν».

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα ολοκλήρωσε χθες τον διακανονισμό της με το DoJ αναφορικά με τις πωλήσεις τοξικών στεγαστικών ομολόγων πριν από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008. Ο διακανονισμός περιλαμβάνει επίσης την υποχρέωση της Deutsche να καταβάλει 4,1 δισ. δολάρια για την ελάφρυνση όσων επλήγησαν από τις πωλήσεις αυτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ