«Το κάστρο της Μαλία και της Σάσα»: Οι Ομπάμα δώρισαν την παιδική χαρά των κοριτσιών τους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Το κάστρο της Μαλία και της Σάσα»: Οι Ομπάμα δώρισαν την παιδική χαρά των κοριτσιών τους [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματούν να χαρίσουν χαμόγελα οι Ομπάμα με τις πράξεις τους.

Αυτή τη φορά δώρισαν ένα τεράστιο ξύλινο κάστρο που είχαν στον Λευκό Οίκο για τα κορίτσια τους, για τη δημιουργία μίας παιδικής χαράς.

«Το κάστρο της Μαλία και της Σάσα»: Οι Ομπάμα δώρισαν την παιδική χαρά των κοριτσιών τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το κάστρο φέρει μια σιδερένια πινακίδα που γράφει «Το Κάστρο της Σάσας και της Μάλια», για να θυμίζει σε όλους οτι το παιχνίδι κάποτε ήτανε στημένο έξω από το Οβαλ Γραφείο.

«Το κάστρο της Μαλία και της Σάσα»: Οι Ομπάμα δώρισαν την παιδική χαρά των κοριτσιών τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Είναι ξύλινο, διαθέτει κούνιες, γέφυρες, διαδρόμους και σχοινιά για δραστηριότητες και εκεί έπαιζαν τα δύο κορίτσια του Ομπάμα όταν ήταν 7 και 8 ετών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Μπάρακ Ομπάμα εμφανίστηκε με δερμάτινο μπουφάν και βοήθησε ένα παιδάκι να κάνει κούνια, «σήκωσε τα πόδια σου ψηλά» του είπε, ενώ η Μισέλ Ομπάμα κρεμάστηκε από μία μπάλα για να δείξει στα παιδιά πώς να το κάνουν και εκείνα.

«Το κάστρο της Μαλία και της Σάσα»: Οι Ομπάμα δώρισαν την παιδική χαρά των κοριτσιών τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το κάστρο στήθηκε στην Ουάσινγκτον πλάι στο ίδρυμα «Jobs Have Priority Naylor Road Family Shelter» και σύμφωνα με τα αμερικάνικα Μέσα, πριν την πράξη τους αυτή, οι Ομπάμα ρώτησαν την οικογένεια Τραμπ, εάν ήθελαν το παιχνίδι στην αυλή του Λευκού Οίκου, για να εισπράξουν, ωστόσο, αρνητική απάντηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Κάστρο παιδική χαρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ