Απίστευτος Τραμπ: Μπέρδεψε την κόρη του με μια Αγγλίδα δημοτική σύμβουλο - iefimerida.gr

Απίστευτος Τραμπ: Μπέρδεψε την κόρη του με μια Αγγλίδα δημοτική σύμβουλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δημοτική σύμβουλος απ’ το Μπράιτον της νότιας Αγγλίας έγινε διάσημη απ’ τη μια μέρα στην άλλη, όταν την μπέρδεψε ο Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος έκανε retweet ένα σχόλιο που του έστειλε κάποιος Λώρενς Γκούντσταϊν, χρήστης του Τwitter απ’ τη Μασαχουσέτη, ο οποίος περιέγραψε την κόρη του μεγιστάνα Ιβάνκα ως «γυναίκα με αληθινό χαρακτήρα και φινέτσα».

Αλλά ο Γκούντσταϊν είχε γράψει κατά λάθος @Ivanka κι όχι @IvankaTrump κι έτσι το retweet του Τραμπ με τα 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο Τwitter είχε ως αποδέκτη την Ιβάνκα Μάτζιτς απ’ το Μπράιτον, που έχει μόνον 2.800 ακόλουθους.

"@drgoodspine: @realDonaldTrump @Ivanka Trump is great, a woman with real character and class."

«Η Ιβάνκα Μάτζιτς απ’ το Μπράιτον της Αγγλίας είναι θαυμάσια γυναίκα, έχετε δίκιο», απάντησε ο συγγραφέας Μαρκ Πύγκας στον Τραμπ και τον Γκούντσταϊν.«Αλλά η ζωή της έχει γίνει κόλαση. Προσπαθεί να κοιμηθεί και το τηλέφωνό της κουδουνίζει ασταμάτητα»...

@realDonaldTrump @drgoodspine @ivanka Ivanka Majic from Brighton, England, is a wonderful woman. You're right. RIP her mentions though. pic.twitter.com/FH4f2KMOQU

Ο Τραμπ δεν διέγραψε το tweet του ούτε αναγνώρισε το λάθος του – τουλάχιστον τις πρώτες ώρες αφότου έγινε γνωστό με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες να το κάνουν retwee συνοδεία καυστικών σχολίων.

@KatieWakeUpCall @GuitarAnnieM @realDonaldTrump @drgoodspine @ivanka She's from Brighton....very very Liberal.
When she checks her phone..

Όσο για την δημοτική σύμβουλο; Έχει βρει το μπελά της γεγονός που την ώθησε να κάνει απόρρητο το λογαριασμό της...

Στο μεταξύ η Ιβάνκα Τραμπ, λησμονώντας προφανώς τα εγκώμια που της έπλεξε στο Twitter o Γκούντσταϊν και συνυπέγραψε ο πατέρας της, μοιράστηκε με τους 2.740.0000 ακολούθους της αυτή τη φωτογραφία

bright lights, big city #datenight pic.twitter.com/XclaOxvus4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ