Τα μακαρόνια είναι ένα από τα πιο οικονομικά φαγητά και ίσως το γεύμα που ξέρουν καλύτερα απ' όλους οι φοιτητές!
Υποτίθεται πως οι περισσότεροι ξέρουν να βράζουν μακαρόνια, μιας και δεν πρόκειται και για κάποια φοβερή τέχνη. Πόσο, όμως, αλήθεια είναι αυτό;
Τα μακαρόνια μπορεί να φαίνονται ένα εύκολο γεύμα, ωστόσο, ένα λάθος στο βράσιμο μπορεί να αλλάξει τελείως τη γεύση τους.
Ο J. Kenji Lopez-Alt, απόφοιτος του MIT και σεφ, είναι εδώ για εμάς. Μετά από δοκιμή των πιο γνωστών τρόπων κατέληξε στο σωστό τρόπο, εκείνο που χαρίζει στα μακαρόνια την κατάλληλη γεύση και «τραγανότητα».
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο