Ημι-Τελικός Κυπέλλου στο ΣΕΦ – Στη μάχη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ημι-Τελικός Κυπέλλου στο ΣΕΦ – Στη μάχη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι. Οχι στον τελικό αλλά στον ημιτελικό προκειμένου ένας από τους δύο να τεθεί απέναντι στον Άρη και να κληθεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε στο ΣΕΦ (19:00, Novasports 2) για 25η φορά στην ιστορία τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με τους ερυθρόλευκους να τρέχουν ένα σερί 6 νικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, να προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, να έχουν τον Βασίλη Σπανούλη ξανά στη διάθεσή τους και φυσικά μια ψυχολογία στα ύψη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει αντίδραση απέναντι στον Ολυμπιακό μετά τις έξι συνεχόμενες ήττες.Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες στην Euroleague κόντρα στην Εφές και να διατηρεί τις ελπίδες της για κατάκτηση μιας θέσης στην 4άδα όμως τώρα ήρθε η ώρα για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους δύο αιώνιους αντιπάλους. Το ΣΕΦ θα είναι για μια ακόμη φορά κατάμεστο αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σχινάς, Καρακατσούνης και Μάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ