Προγνωστικά Στοιχήματος: Σούπερ ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ - iefimerida.gr

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σούπερ ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία Κυριακή γεμάτη ντέρμπι είναι η σημερινή κι έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Πριν προχωρήσουμε στο... ζουμί, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε ο,τιδήποτε αφορά το μαγικό κόσμο του στοιχήματος και να δείτε ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στη χώρα μας.

Κυρίαρχη η σκοπιμότητα στη Λεωφόρο

Ξεκινάμε με το εγχώριο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, που χαρακτηρίζεται από την κοινή δίψα των δύο αντιπάλων για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς μία νίκη θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά. Από το αγχωτικό 1-0 επί της Κέρκυρας προέρχεται το "τριφύλλι" (υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες), με τον Ουζουνίδη να είναι υποχρεωμένος να κάνει "αλχημείες" στην άμυνα, λόγω της ταυτόχρονης απουσίας των Μολέδο, Κουτρουμπή και Μέστο. Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν, επίσης, οι Ζέκα, Κουλιμπαλί, Εμποκού και Γουακάσο. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, προέρχεται από την ήττα στην Τρίπολη (3-2 από τον Αστέρα), με τον Ζοζέ Μοράις να μη... νιώθει καθόλου άνετα στον πάγκο. Μόλις δύο νίκες μετρά η "Ένωση" στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (2-5-2), στοιχείο που αυξάνει πάρα πολύ την πίεση για σημερινό διπλό.

Προγνωστικό: Πιεσμένες για το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες, καμία εκ των δύο δε θέλγει με το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Πιστεύουμε ότι ειδικά στο πρώτο μέρος θα είναι "σφιχτές" κι έτσι πηγαίνουμε με το "Χ ημίχρονο" σε απόδοση 2.00.

Βάζει δύσκολα... η Σεβίλλη

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν υπάρχει το μεγάλο ματς του "Σάντσεθ Πιθχουάν" μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης. Με νίκη οι Σεβιγιάνοι επιστρέφουν στη 2η θέση του πίνακα και πλησιάζουν στο βαθμό τη "βασίλισσα", η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Αντίθετα, ένα πιθανό διπλό θα καταστήσει τη Ρεάλ πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Ζιντάν έφυγε με το ισόπαλο 3-3 από τη... συγκεκριμένη έδρα την περασμένη Πέμπτη, σφραγίζοντας την πρόκριση στους "8" του Κόπα ντελ Ρέι (είχε κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς του "Μπερναμπέου"). 40 ματς αήττητη η Ρεάλ, από 7/8 εντός έδρας νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται η ομάδα του Σαμπάολι.

Προγνωστικό: Ο Σαμπάολι έχει καταφέρει να δομήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο αποδεικνύεται πανίσχυρο όταν αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς του. Σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή (καθώς η Ρεάλ είναι... Ρεάλ), όμως πιστεύουμε ότι η Σεβίλλη θα πάρει βαθμό ή βαθμούς απόψε. 1Χ, λοιπόν, σε απόδοση 1.93.

Νικητής ο Μουρίνιο

Τρίτο ντέρμπι της ημέρας... αυτό του "Ολντ Τράφορντ", με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένει με... άγριες διαθέσεις τη Λίβερπουλ. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Μουρίνιο, έρχεται από εννιά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει αήττητη στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος με σερί 7-4-0. Θα "σφίξει τα δόντια" και θα αγωνιστεί από την αρχή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ από την... άλλη πλευρά ο Κλοπ θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον πιο δημιουργικό παίκτη του, τον Κουτίνιο. Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ δε σκόραρε καν στα δύο τελευταία (0-0 με Πλίμουθ για Κύπελλο, ήττα 1-0 από Σαουθάμπτον στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ).

Προγνωστικό: Θα πάμε με το μομέντουμ στο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ", λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη και την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει η Γιουνάιτεντ στις τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις με τη Λίβερπουλ. Άσσος σε απόδοση 2.20.

Πουλάει τρέλα... η Νις

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται από τη Ligue 1 και την αναμέτρηση της Νις με τη Μετς. Μπορεί οι γηπεδούχοι να πραγματοποίησαν άσχημο "ποδαρικό" στο 2017 με τον αποκλεισμό από τη Λοριάν στο Κύπελλο Γαλλίας, όμως στο πρωτάθλημα πηγαίνουν "τρένο". Χαρακτηριστικό το αήττητο σερί 8-2-0 στα 10 φετινά εντός έδρας ματς για τη λίγκα. Η Μετς, από την πλευρά της, έχει γνωρίσει αποκλεισμούς σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο, ενώ "τρέχει" σερί 0-1-3 στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος, με μηδενικό ενεργητικό στα 3/4 ματς.

Προγνωστικό: Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, δεν τίθεται ζήτημα για το φαβορί, ιδίως όταν η Νις αγωνίζεται εντός έδρας. Βλέπουμε άνετη νίκη κι επιλέγουμε το -1 Ασιατικό χάντικαπ για την... παρέα του Μπαλοτέλι, σε απόδοση 1.95.

Ικανή για... ζημιά η Ναϊμέγκεν

Η πέμπτη και τελευταία σημερινή ποδοσφαιρική μας επιλογή προκύπτει από την ολλανδική συνάντηση της Βίλεμ με τη Ναϊμέγκεν (ισόβαθμες στον πίνακα με 19 βαθμούς). Οι γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος στο 2016 (2-3-0) κι έτσι μάλλον... χαλάστηκαν με τη διακοπή. Η Ναϊμέγκεν, από την πλευρά της, δείχνει ότι θα έχει ως πρώτιστο στόχο την εξασφάλιση της παραμονής κι "έτρεξε" σερί 2-1-1 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Μπορεί η Ναϊμέγκεν να χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της όταν απομακρύνεται από το "σπίτι" της, όμως της δίνουμε πολλές... τύχες στο σημερινό ματς. Πηγαίνουμε με το Χ2 σε απόδοση 2.05.

Απογοητεύει η Μπάρτσα

Όσον αφορά το μπάσκετ, η επιλογή μας είναι το Under 153.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Τενερίφης με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα, που πρόκειται ουσιαστικά για... ματς τετράδας. Εντυπωσιάζουν οι νησιώτες (έχουν πάρει και την πρόκριση για το Final-8 του κυπέλλου Ισπανίας), αντίθετα απογοητεύει η ομάδα του Μπαρτζώκα. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την οκτάδα στη Euroleague, δεν αγωνίζεται με πάθος και ο Έλληνας τεχνικός μοιάζει να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση. Κακοί επιθετικά οι "μπλαουγκράνα", είναι δεδομένο ότι θα συναντήσουν σήμερα και σκληρή άμυνα. Επιλογή μας, λοιπόν, το Under 153.5.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις αναλύσεις, τα προγνωστικά και το διαγωνισμό για τα πιο σημαντικά σημερινά παιχνίδια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ