Ντέρμπι στην Λεωφόρο – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ χωρίς περιθώρια - iefimerida.gr

Ντέρμπι στην Λεωφόρο – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ χωρίς περιθώρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Super League.

Ντέρμπι στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία.

Τόσο οι πράσινοι όσο και οι κιτρινόμαυροι έχουν χάσει αρκετό έδαφος στο κυνήγι της κορυφής, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στη μάχη της πρώτης πεντάδας και των πλέι-οφ.

Η ΑΕΚ έχει πολύ κακή παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό αφού η τελευταία της νίκη εκτός έδρας σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2006. Ο Ζοσέ Μοράις προσανατολίζεται σε σύστημα 4-2-3-1 με τους Πατίτο, Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Πέκχαρτ.

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους Γουακάσο και Εμποκού λόγω Κόπα Αφρικα ενώ οι Μολέδο, Κουτρουμπής και Μέστο είναι τραυματίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 NS2
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 17:15 NS2
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 17:15 NS3
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 19:30 NS1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός Super League ντέρμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ