Ακόμη τρεις ημέρες για την ψηφοφορία του All Star Game - Πάει για βασικός ο Αντετοκούνμπο - iefimerida.gr

Ακόμη τρεις ημέρες για την ψηφοφορία του All Star Game - Πάει για βασικός ο Αντετοκούνμπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κοντέρ τα έχει σπάσει εδώ και καιρό. Πλέον βρίσκεται μόλις τρεις ημέρες μακριά από το να σφραγίσει αυτό που αποδέχονται όλοι. Πως είναι δηλαδή το νέο μεγάλο του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη βασική 5άδα του All Star Game.

Ο Αντετοκούνμπο, τρεις ημέρες πριν λήξει η ψηφοφορία βρίσκεται στην 3η θέση των ψήφων στην Ανατολή, πίσω από τους Λεμπρόν και Ίρβινγκ και συνολικά 5ος αφήνοντας 6ο τον σπουδαίο Χάρντεν.

Στις 16 Ιανουαρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο Αντετοκούνμπο δύσκολα θα έχει μείνει εκτός βασικής 5άδας αφού η διαφορά του είναι ήδη τεράστια.

Ολα δείχνουν λοιπόν πως στο All Star Game θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και θα έχει συμπαίκτες στην 5άδα τους Λεμπρόν Τζέιμς, Λοβ, Ιρβινγκ και Ουέιντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ