Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ): Θα ήταν χρήσιμο να συμμετάσχει και το Ποτάμι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - iefimerida.gr

Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ): Θα ήταν χρήσιμο να συμμετάσχει και το Ποτάμι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε τη συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρος Μαργαρίτης, καλώντας μεταξύ άλλων και το Ποτάμι να ενταχθεί στο διαμορφούμενο σχήμα στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας.

«Η συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αποτελεί μια θετική εξέλιξη. Θα ήταν χρήσιμο να συμμετάσχει και το ΠΟΤΑΜΙ και κινήσεις από την Ανανεωτική Αριστερά»,αναφέρει ο κ. Μαργαρίτης και συνεχίζει: «Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στη διαμόρφωση ενός ισχυρού πολυκομματικού φορέα της σοσιαλδημοκρατίας ικανού να αντιπαρατεθεί τόσο με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη συντηρητική γραμμή της ΝΔ. Είναι προφανές ότι αυτός ο πόλος θα μπορεί στο άμεσο μέλλον να μετασχηματισθεί σε ένα ενιαίο πολιτικό φορέα με προγραμματική και οργανωτική ανανέωση. Αρκεί να κυριαρχήσει η ενωτική διάθεση, η υπέρβαση των ιστορικών υποκειμενισμών και η αυτοπεποίθηση για τον αυτόνομο πολιτικό ρόλο της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ