To λάθος που κάνεις στο βράσιμο των αυγών και σπάνε - iefimerida.gr

To λάθος που κάνεις στο βράσιμο των αυγών και σπάνε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aυγό. Σύμμαχος για την υγεία μας. Περιέχει μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών: πρωτείνες, βιταμίνες Α, D και Ε, Β6, Β12, φυλλικό οξύ, θειαμίνη, σίδηρο, φώσφορο, σελήνιο και ψευδάργυρο. Περιέχει ακόμα λουτείνη και τα απαραίτητα Ω6 και Ω3 λιπαρά οξέα.

Είναι μέρος της διατροφής μας, μια νόστιμη τροφή που αγαπάμε να καταναλώνουμε όλη την ημέρα: στο πρωινό, ως δεκατιανό, στη σαλάτα μας, μαζί με σάντουιτς (πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί βασικό υλικό στην παρασκευή πολλών συνταγών).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αβγά βράσιμο αβγού βραστό αβγό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ