Κακλαμάνης: «Τα κόμματα δεν βγαίνουν στην γύρα για να εκλέξουν προέδρους» - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: «Τα κόμματα δεν βγαίνουν στην γύρα για να εκλέξουν προέδρους»

Απόστολος Κακλαμάνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, στο ενδεχόμενο εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, από την βάση του κόμματος, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει από τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του Αnt1, «Πιστεύω ότι τα κόμματα δεν βγαίνουν στη γύρα για να εκλέξουν προέδρους, όργανα, κ.λπ.. Έχουν οργανώσεις, έχουν μέλη, τα οποία συζητούν, χαράσσουν όλοι μαζί, από πάνω μέχρι κάτω, στρατηγικές, την πολιτική τους, τα προγράμματά τους και συνέρχονται μετά με εκπροσώπους στα συνέδρια των κομμάτων, που είναι 500- 600 άτομα».

Επίσης υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναβρεί τον βηματισμό του, με το να ανασυγκροτήσει τις οργανώσεις του, με το να πάει σε ένα νέο συνέδριο όσο το δυνατόν πιό σύντομα. «Τα άλλα, οι κάλπες στη βάση κλπ, είναι κάλπικα πράγματα, τα πληρώσαμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ