Θεσσαλονίκη: Πυρά της αντιπολίτεσης σε Μπουτάρη για τα προβλήματα από τον χιονιά - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πυρά της αντιπολίτεσης σε Μπουτάρη για τα προβλήματα από τον χιονιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS /ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ευθύνες της διοίκησης Μπουτάρη απέναντι στους Θεσσαλονικείς και για χάος που επικράτησε στην πόλη, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κάνουν λόγο οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Από την παράταξη "Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη" ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αβαρλής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 FM", χαρακτήρισε τη δημοτική αρχή "ανεπαρκή" και ζήτησε από τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη "να αναλάβει τις ευθύνες".

Όπως είπε ο κ. Αβαρλής "είναι λυπηρό να βλέπουμε το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας να μην μπορεί να λειτουργήσει παρά το γεγονός ότι εδώ και μέρες γνωρίζαμε για ακραίες καιρικές συνθήκες", προσθέτοντας πως δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για τον δήμαρχο αναφορικά με την εικόνα που παρουσίασε η πόλη.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη" υποστηρίζει επίσης πως "η χιονόπτωση και οι συνέπειες της ανέδειξαν την ανικανότητα του κ. Μπουτάρη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων".

Εξάλλου και η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως "είναι βαριές οι ευθύνες της διοίκησης Μπουτάρη απέναντι στο λαό της πόλης για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των κατοίκων της και δεν ξεπλένονται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα περί 'ανάληψης όλων των ευθυνών'".

"Θα ήταν αστείες, αν δεν ήταν εξοργιστικές, οι δικαιολογίες Μπουτάρη για 'το αλάτι που πάγωσε στις αλατιέρες' λες κι η παγωνιά δεν ήταν από μέρες στην πόλη" προστίθεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Δελής και Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ