Στοχεύει σε Σωτηρίου ο Ολυμπιακός - Θετικός και ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Στοχεύει σε Σωτηρίου ο Ολυμπιακός - Θετικός και ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, έντονα στο ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων παίζει και ο Πιέρος Σωτηρίου, με τον παίκτη να μένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Η κρούση του ΠΑΟΚ δεν είχε ευτυχή κατάληξη αφού ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου του βορρά, σύμφωνα με τον κυπριακό Τύπο.

Ωστόσο παρά το ενδιαφέρον αρκετών ιταλικών ομάδων και κυρίως της Τορίνο, η οποία επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ο Σωηρίου δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν συμβεί αυτό, όπως υποστηρίζουν οι Κύπριοι θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό αφού ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει κρύψει την επιθυμία να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σωτηρίου αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα αυτή την στιγμή στο κυπριακό ποδόσφαιρο έχοντας πετύχει φέτος συνολικά 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιερος σωτηριου ΑΠΟΕΛ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ