Πρόβλημα και με το Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα – Οδεύει προς αναβολή - iefimerida.gr

Πρόβλημα και με το Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα – Οδεύει προς αναβολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προβλήματα για τη διεξαγωγή της πρώτης νοκ-άουτ φάσης του Κυπέλλου δεν έχουν τελειωμό. Μετά τον ΟΦΗ, θύμα της κακοκαιρίας για το ταξίδι στα Χανιά έπεσε και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν προγραμματισμένο να πετάξει το απόγευμα της Τρίτης για τα Χανιά και μετέβει οδικώς από την πόλη της προς τη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της πτήσης με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη να μείνει εγκλωβισμένο για αρκετή ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στα Ιωάννινα και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτήν στο γήπεδο της Ξάνθης.

Οι δύο διαιτητές θα βγουν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και στο φύλλο αγώνα θα συμπληρώσουν πως ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Στη συνέχεια η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα καλέσει ως οφείλει τις δύο ομάδες, οι οποίες θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά από τις αναβολές των πτήσεών τους και εν συνεχεία θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ