Αναβλήθηκε και το Αρης-Ολυμπιακός λόγω της κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε και το Αρης-Ολυμπιακός λόγω της κακοκαιρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εισήγηση του Άρη για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ αποφάσισε να μην διεξαχθεί ο αγώνας εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Ο αγωνιστικός χώρος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι καλυμμένος με χιόνι από το βράδυ της Δευτέρας και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον έχει μετατρέψει σε παγοδρόμιο. Ο Αρης έκανε αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή του ματς, το οποίο έγινε δεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε να μην διεξαχθεί το ματς ενώ θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 2η που δεν θα διεξαχθεί έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ, η οποία από την Δευτέρα είχε αποφασίσει την αναβολή της αναμέτρησης στη Λιβαδειά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επίσημη αναβολή του Άρης-Ολυμπιακός, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Λαμία-Ατρόμητος, που κανονικά θα διεξαγόταν την Πέμπτη (12/1). Η σχετική ανακοίνωση: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης Ολυμπιακός Κύπελλο κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ