Πνιγμένες στο χιόνι οι σκηνές των προσφύγων στο Ελληνικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Πνιγμένες στο χιόνι οι σκηνές των προσφύγων στο Ελληνικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξαιρετική δύσκολη έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η επιβίωση για τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαβιούν στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από drone το οποίο δημοσιεύει το vimaonline.gr αποτυπώνει τις δραματικές καταστάσεις που καλούνται πρόσφυγες και μετανάστες να αντιμετωπίσουν με τις σκηνές -που έχουν φυσικά μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε σπίτια, να έχουν κυριολεκτικά πνιγεί στο χιόνι.

Την Δευτέρα ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας είχε σκληρή αντιπαράθεση με τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε σημείο μάλιστα ο υπουργός να τονίζει ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης έλεγε ψέμματα στα όσα εξιστορούσε που αφορούσαν το συγκεκριμένο καταυλισμό, το βίντεο που έχει καταγράψει εναέρια κάμερα δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγες ελληνικό Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ