Το χιόνι «παγώνει» το Κύπελλο Ελλάδας – Ποια ματς κινδυνεύουν με αναβολή - iefimerida.gr

Το χιόνι «παγώνει» το Κύπελλο Ελλάδας – Ποια ματς κινδυνεύουν με αναβολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία που έχει χτυπήσει την Ελλάδα ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει και τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα το βράδυ της Δευτέρας διεξήχθη σε λευκό φόντο, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο ίσως να μην είναι το μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα βρίσκονται πάνω σε ένα... λευκό χαλί.

Ήδη μία αναμέτρηση έχει αναβληθεί. Ο αγώνας του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί αφού η κατάστάση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Το αίτημα του Λεβαδειακού έγινε δεκτό και πλέον θα οριστεί νέα ημερομηνία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην Ξάνθη. Ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί από χιόνι και αυτή την στιγμή τα πάντα είναι παγωμένα. Η θερμοκρασία την Τρίτη δεν θα ξεπεράσει τον 1 βαθμό Κελσίου ενώ το βράδυ πέφτει σχεδόν στους -6 κάτι που σημαίνει πως το γήπεδο θα μετατραπεί σε παγοδρόμιο.

Το χιόνι «παγώνει» το Κύπελλο Ελλάδας – Ποια ματς κινδυνεύουν με αναβολή | iefimerida.gr 0

Η χιονόπτωση στην ακριτική πόλη θα συνεχιστεί και την Τετάρτη και υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολη η διεξαγωγή του αγώνα.

Ενα ακόμη παιχνίδι, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι αυτό του Άρη με τον Ολυμπιακό αφού έχει διαρρεύσει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιτήθηκε αναβολή του αγώνα εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τρίτη 10/1
Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης 17:15
Λεβαδειακός-ΑΕΚ Αναβλήθηκε

Τετάρτη 11/1
Ξάνθη-ΟΦΗ 15:00
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 17:15
Αρης-Ολυμπιακός 19:30

Πέμπτη
Λαμία-Ατρόμητος 17:15
Παναθηναϊκός-Κισσαμικός 19:30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ