Η μπηχτή του Ρονάλντο για την Μπαρτσελόνα – Στην βράβευσή του από τη FIFA - iefimerida.gr

Η μπηχτή του Ρονάλντο για την Μπαρτσελόνα – Στην βράβευσή του από τη FIFA

Φωτογραφία:ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H βραδιά της Δευτέρας ήταν αφιερωμένη στον καλύτερο παίκτη του κόσμου για το 2016. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε ένα έτος όπου κατέκτησε τους σημαντικότερους τίτλους της καριέρας του και η ομιλία του μόνο βελούδινη δεν ήταν για τους αντιπάλους του.

Η Μπαρτσελόνα δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της να βρεθούν στο γκαλά της FIFA όπου εκτός του Ρονάλντο βραβεύτηκε και η καλύτερη 11άδα του κόσμου καθώς και ο καλύτερος προπονητής.

Ο Ρονάλντο αφού πρώτα ευχαρίστησε συμπαίκτες, οικογένεια, φίλους, φίλες και όλους όσους ο ίδιος επιθυμούσε, κράτησε την μπηχτή για το φινάλε.

«Λυπάμαι που δεν είναι εδώ οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αλλά τους καταλαβαίνω», τόνισε με νόημα ο Πορτογάλος, θριαμβευτής της περυσινής χρονιάς αφού κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και το EURO με την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ