ΑΕΚ: Τα ονόματα που «παίζουν» για τον πάγκο για την θέση του Μοράις - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τα ονόματα που «παίζουν» για τον πάγκο για την θέση του Μοράις

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή του Ζοσέ Μοράις αποδείχθηκε κάκιστη και έφερε την ΑΕΚ στο -16 από την κορυφή της βαθμολογίας χωρίς καν να ολοκληρωθεί ο α’ γύρος της Super League.

Ο Ζοσέ Μοράις είναι στην πόρτα της εξόδου και μετρά... ώρες στην ΑΕΚ, με την διοίκηση να αναζητά τον κατάλληλο για τον πάγκο της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμά πολύ τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που εργάζεται στην Ξάνθη από το 2014 και φέτος την έχει φτάσει μέχρι την 2η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο και μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά η Ξάνθη θα «απελευθερωθεί».

Απο εκεί και πέρα είναι αρκετές και οι εγχώριες λύσεις με Ελληνες προπονητές που είτε έχουν εργαστεί στην ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν και γνωρίζουν καλά την ομάδα, είτε έχουν δείξει έργο στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία λύση μέχρι το καλοκαίρι.

Στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται ο Τόνι Σαβέφσκι (έχει πόστο στις Ακαδημίες τους τελευταίες μήνες και έχει δουλέψει και ως προπονητής πριν 15 χρόνια μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ), ο Νίκος Κωστένογλου (δύο φορές εργάστηκε ως προπονητής το 2008 και το 2012 με επιτυχία και έχουν καλή άποψη στην διοίκηση), ο Γιάννης Χριστόπουλος (παλαιότερα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ – με καλή εικόνα σε ομάδες της Super League) και ο Μάκης Χάβος (βοηθός προπονητή του Κωστένογλου), ενώ στην δεύτερη κατηγορία είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Στάικος Βεργέτης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μελισσανίδης προπονητής διάδοχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ